Scheenen MJO

Gastenboek 


Bent u tevreden over mijn dienstverlening?

Laat dan een bericht achter in mijn gastenboek.

Op deze manier krijgen nieuwe klanten een impressie over mijn werkwijze. 

Alvast bedankt voor de moeite. 


Gastenboek

mark meuwissen
14-04-17 12:52:22
Hallo, mijn naam is Mark Meuwissen.
ik ben 32 jaar en heb een dochtertje van 7.
alle ellende is 4 jaar geleden begonnen, mijn ex vrouw wouw van mij scheiden. toen begon de ellende van 2 inkomens werd nu een, en toen kwam alles in een keer mijn ex wouw voor men dochter geld en voor zich zelf. daardoor kon ik de hypotheek en men vaste lasten niet meer betalen, zo kon ik voor 4 weken amper wat boodschappen in huis halen. ik heb toen met hulp eerst bij de gemeente aangeklopt en voor ik daar hulp kreeg waren we weer 2 maanden verder. ik heb ook een bewindvoerder gehad die zei gewoon het is af betaald en achter af bleek van niet. ik ben via een vriendin bij mevr. Scheenen terecht gekomen, we hebben veel om tafel gezeten hoe we het konden oplossen. ik ben nu al paar maanden met mevr. Scheenen bezig en het gaat de goede kant op. door mijn werk krijg ik elke week loon. zodra ik mijn loon binnen krijg stuur ik mevr. Scheenen een foto van mijn bank afschrift en dan krijg ik een lijstje wat ik die week moet betalen. het gaat super goed mijn schulden zijn bijna afbetaald. en daar ben ik Mevr. Scheenen heel dankbaar voor als ik niet bij haar terecht was gekomen, dan was het nu nog meer geworden was het probleem nu nog niet opgelost. ik ben nu al 3 jaar bezig met men schulden af te lossen, en sinds een paar maanden merk ik gewoon dat het minder aan het worden is.
bij deze ben ik Mevr. Scheenen heel dankbaar dat ze mij helpt en blijft helpen met men schulden af te betalen. en ook zou ik iedereen aan raden die schulden heeft om bij haar langs te gaan, en haar om hulp te vragen.
Marcel Reinaerts
08-04-17 20:12:13
Ramona heeft hart voor de cliënten, zij adviseert recht voor zijn raap en met duidelijke doelstelling voor ogen . Verliezen of opgeven wil zij niets van weten. Veel expertise opgedaan tijdens haar periode als medewerker en vrijwilliger voor Slachtofferhulp Nederland